Vores målsætning i Mida Byg

Vi udfører alle opgaver inden for tømrerbranchen. Lige fra totalopgaver i nybyggeri, til renovering og reparationer på eksist. byggeri.

På "Reference-siden" kan du se nogle af de opgaver vi har udført.

Fællesnævneren for vores arbejde, er en faglig stolthed, lige meget hvor stor eller lille opgaven er.

Hos os, kan du være sikker på at modtage prima service, før, under og efter opgaven er blevet udført.

Vi forsøger at leve op til de forventning som vores kunder har til os - både når det gælder at udføre vores arbejde men også når det gælder at gøre en ekstra indsats for vores kunder:

  1. Vi passer vores arbejde - Fra planlægning af endda særdeles komplicerede projekter til håndværk med respekt for traditionerne sikrer vi, at alt foregår som aftalt.
  2. Vi passer på miljøet - Vi tænker på miljøet, når vi bygger. Fra minimering i brugen af skadelige kemikalier til generel sikkerhed og arbejdsmiljø på vores byggepladser.
  3. Vi passer på lokalsamfundet - Der er en verden uden for byggepladsen, og den verden består af lokale folk, der gerne skulle have en god oplevelse ved at bruge Mida-byg som tømrerfirma, til deres opgaver. Vi er stolte af vores arbejde, og håber at vores kunder vil fortælle andre om vores gode arbejde - skulle der mod al forventning være noget du er utilfreds med, så håber vi du vil fortælle os det først - så vi kan gøre vores bedste for at gøre vores kunder tilfredse.
  4. Vi passer på hinanden - Vi bruger uddannelse og oplysning til at skabe de bedste forhold for vores kolleger. Og vi gør vores bedste for at være en del af et team på bygge-pladsen i samarbejde med de andre fag.